Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Миколаївські правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок на визволених територіях Донецької та Луганської областей

27/08/2015

За узгодженням із МВС України підготовлено групу миколаївських правоохоронців, працівників різних служб міліції, які у складі спецпідрозділів приймуть участь у забезпеченні правопорядку на визволених територіях Донецької та Луганської областей.

До новоствореного підрозділу запрошувались виключно добровольці, після чого серед усіх заяв були відібрані ті міліціонери, які за своїми морально-професіональними якостями були визнані гідними виконувати обов’язки по захисту життя та здоров’я громадян у зоні проведення антитерористичної операції.

Протягом місяця 20 правоохоронців-добровольців проходили ретельний курс підготовки, щоб нести службу в умовах підвищеної небезпеки та складної оперативної обстановки. Чоловіки отримали знання по загальновійськовій програмі, вдосконалювали вміння користування всіма видами стрілецької зброї, а готували їх за спеціальним планом фахівці-інструктори не лише від УМВС, а й від Збройних сил України.

Напередодні відрядження до зони проведення антитерористичної операції міліціонери здавали заліки зі стрільбі. При цьому оперуповноважені, представники блоку громадської безпеки та слідчі демонстрували вміння користування зброєю, яка не закріпляється за працівниками під час виконання ними повсякденних службових обов’язків.

Начальник УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Віталій Гончаров особисто перевірив якість знань, отриманих правоохоронцями під час навчання.

 

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Всі новини →