Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Оксана Янішевська: Бути вчителем – це величезне мистецтво

30/09/2015

 Сьогодні, 30 вересня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська привітала освітян та працівників бібліотечної справи з професійним святом.

Урочистий концерт приурочений до свята проводився в приміщенні Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.

Заступник голови облдержадміністрації зі словами привітання звернулася до вихователів, вчителів, представників бібліотечної справи та розповіла, що по статистиці день учителя  - найпопулярніше професійне свято в Україні.  

«На вас лежить величезна відповідальність – виховання у молоді почуття гідності, патріотизму, незламної волі до свободи і перемог. На вас ­- формування майбутнього нашої держави. Від вашої плідної роботи залежить те, в якому майбутньому нам жити.

Бути вчителем – це не просто фах чи професія, вчитель – це величезне мистецтво. Мистецтво стати прикладом, зразком підростаючих поколінь. Бажаю щоб ваша самовіддана і кропітка праця повернулася до вас з сторицею».

Також Оксана Янішевська зазначила, що сьогодні християни відзначають храмне свято – День Віри, Надії та Любові та матері їх Софії. «Бажаю вам жити в любові, та обов’язково з вірою та надією на краще майбутнє».

Народний депутат України Борис Козир привітав освітян з професійним святом та зауважив, що педагог -  це найблагородніша та найважча професія.

Грамотою Верховної Ради України він нагородив трудовий колектив ЗОШ №22. Така нагорода була вручена вперше в Миколаївській області.

Також подарунками від Верховної Ради України були нагороджені вчителі та директори шкіл міста.

 

Всі новини →