Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Микола Романчук воїну-афганцю: Ви ще раз довели, що український народ завжди перемагає

12/02/2016

Сьогодні, 12 лютого, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук та керівники структурних підрозділів ОДА зустрілися  з керівниками районних та міських організацій воїнів-інтернаціоналістів.

«Ви одними з перших вийшли на Майдан, ви стали військовими командирами у зоні проведення АТО, ви ще раз довели, що український народ завжди перемагає. Дякуємо вам, що ви достойно виконуєте свій військовий обов’язок. Миру, здоров’я, щастя та тепла вам. Слава Україні», – зазначив він.

Микола Романчук вручив  воїну-інтернаціоналісту Олександру Морозу Відзнаку Президента України - пам'ятна медаль «25 років виведення військ з Афганістану».

Голова Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Юрій Соловей у своєму виступі подякував обласній владі за допомогу  і підтримку: «У нас сформувалися добрі стосунки з обласною владою, нам завжди готові допомогти».

В ході заходу ветерани-прикордонники нагородили відзнакою першого заступника голови облдержадміністрації за благодійну діяльність.

Під час зустрічі були обговорені актуальні питання щодо соціального та пенсійного забезпечення воїнів-інтернаціоналістів, їх участі у військово-патріотичному вихованні,  допомозі у захисті прав та інтересів військових, які беруть участь в АТО та інші важливі питання.

Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук запевнив, що обласна влада не тільки проконтролює вирішення всіх проблемних питань афганців, а й завжди готова співпрацювати та підтримувати їх ветеранські організації: «Зі свого боку ми, як обласна адміністрація, щодня допомагати та вирішуватимемо проблемні питання воїнів-афганців».

 

Всі новини →