Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Благодатний вогонь прибув до Миколаївщини. Вадим Меріков привітав всіх з Великденем

01/05/2016

В ніч з 30 квітня на 1 травня, миколаївці, як і мільйони вірян відзначають Великдень. 

Приблизно о 02:20 народний депутат України Тарас Кремінь разом з головою облдержадміністрації Вадимом Меріковим, головою облради Вікторією Москаленко, Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем передали до Кафедрального собору Касперівської ікони Божої матері Благодатний вогонь. 
Тарас Кремінь, повертаючись з Києва передавав Благодатний вогонь у Кривоозерський, Первомайський, Арбузинський, Вознесенський, Веселинівський, Новоодеський, Миколаївський райони та міста області. 

А також передав вогонь і голові Херсонської ОДА Андрію Гордєєву. 

Миколаївці, запалювали лампадки та молилися за мир в Україні. Митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир подякував за доставку Благодатного вогню. Після Божественної Літургії Митрополит Володимир окропив парафіян святою водою та освятив сотні кошиків з пасхальними приношеннями. 

Завітали і до Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці привітали та поспілкувалися з Митрополитом Миколаївським і Очаківським Питиримом. 

У Великодню ніч Вадим Меріков, Вікторія Москаленко, Олександр Сєнкевич, Тарас Кремінь доставили вогонь до Української автокефальної православної церкви Святого Пантелеймона, Храму Святого Благовірного князя Олександра Невського. 

«Христос Воскресе! Сьогодні світле християнське свято і ми молимося за мир в Україні. Нехай Бог благословить всіх миколаївців та жителів області, охороняє наших захисників. Міцного здоров’я, святкового настрою та Божого благословення в усіх добрих справах, помислах, починаннях», – привітав Вадим Меріков.

Фотоальбом

Всі новини →