Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

В ОДА створено управління молоді та туризму

02/05/2016

Відповідне розпорядження підписав перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук. В документі зазначено, що перейменувано департаменти освіти, науки та молоді і економічного розвитку, торгівлі та туризму, а також управління з питань майна комунальної власності. 

Так, департамент освіти, науки та молоді Миколаївської обласної державної адміністрації відтепер буде називатися департаментом освіти і науки. Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму перейменували в департамент економічного розвитку і регіональної політики. 

Управління з питань майна комунальної власності реорганізовано та перейменовано управлінням з питань молоді та туризму.

Крім того внесено зміни і до штатної чисельності перейменованих департаментів. Департамент освіти скоротили на 3 штатні одиниці, і встановили кількість заступників не більше 2, один з яких може не очолювати структурний підрозділ департаменту.

Для департаменту економічного розвитку збільшили граничну чисельність працівників департаменту на 1 штатну одиницю за рахунок 1 штатної одиниці департаменту освіти. Штат управління з питань молоді та туризму збільшено на 2 людини, за рахунок департаменту освіти, науки. Встановлено граничну чисельність працівників у кількості 14 штатних одиниць (в тому числі начальник, не більше 1 заступника начальника, який очолює структурний підрозділ управління, та інші працівники).

Всі новини →