Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Позбавлені права керування… складають іспит зі знань Правил дорожнього руху

24/05/2016

 Аби повернути (отримати) посвідчення водія, після закінчення строку позбавлення права керування, громадяни знову-таки складають іспит зі знань Правил дорожнього руху та навичок керування транспортним засобом.

На Миколаївщині в територіальних сервісних центрах МВС зберігаються посвідчення водіїв осіб, які за рішенням суду були позбавлені права керування транспортними засобами за допущенні порушення Правил дорожнього руху, зокрема керування в стані сп’яніння. Численні звернення надходять як від миколаївців, так й від жителів інших регіонів нашої держави аби отримати своє посвідчення водія, якого вони були позбавлені й строк закінчується в 2016 році.

Проте, аби повернути (отримати) своє посвідчення громадянам слід звертатися до територіальних сервісних центрів МВС за місцем проживання, так як посвідчення водія осіб, які за рішенням суду позбавлені права керування транспортними засобами, надсилаються на зберігання за місцем його проживання. Наприклад, якщо жителя м. Херсон було притягнуто до адміністративної відповідальності в м. Миколаїв й суд прийняв рішення позбавити його права керування транспортними засобами, то посвідчення водія буде направлено на зберігання до територіального сервісного центру МВС в м. Херсон. Ця норма стосується й для мешканців Миколаївщини.

Громадянам по закінченню строку позбавлення права керування транспортними засобами аби повернути (отримати) своє посвідчення слід звернутися до територіального сервісного центру МВС з наступними документами:

- паспорт громадянина України;

- довідка про реєстраційний номер облікової картки платника податків;

- особиста картка водія (за наявності);

- рішення суду (за наявності);

- медична довідка встановленого зразка, яка була отримана після закінчення строку позбавлення.

При цьому слід пам’ятати, що в сервісному центрі доведеться складати іспити зі знань Правил дорожнього руху та навичок керування транспортним засобом.

 Регіональний сервісний центр МВС в Миколаївській області

Всі новини →