Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На автошляхах Миколаївщини продовжуються ремонтні роботи

24/06/2016

 Попри надвичайно спекотну погоду, яка встановилася останніми днями в регіоні, дорожники Миколаївщини докладають максимум зусиль для того, щоб покращити проїзний стан автодоріг області.

Так, завдяки безперервній та якісній роботі шляховиків, станом на 24 червня 2016 року вже ліквідовано майже 130 тисяч квадратних метрів пошкодженого дорожнього покриття, в т.ч. на дорогах державного значення – 103 тис.кв.м, місцевого значення – 26 тис.кв. м.

Упродовж минулого тижня, філіями Миколаївського облавтодору ліквідовано 8,5 тис.кв.м. ямковості на основних автошляхах області. На дорогах державного значення 6,9 тис.кв.м, а також на дорогах місцевого значення 1,6 тис.кв.м. Роботи виконувались гарячими асфальтобетонними сумішами, щебенево-піщаними сумішами та методом просочення на таких автомобільних дорогах області:

М-13 Кіровоград-Платонове (на м. Кишинів),

Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв,

Н-11 Дніпропетровськ-Миколаїв,

Р-06 Ульяновка-Миколаїв (через м. Вознесенськ),

Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг,

Р-75 Контрольно - пропускний пункт "Тимкове"-Балта-Первомайськ-Доманівка-Олександрівка,

Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки,

Т-15-08 Калинівка - Снігурівка – Березнегувате,

Т-15-09 Баштанка-Березнегувате,

Т-15-10 /Р-06/-Арбузинка-Єланець-Нова Одеса (заміна основи сумішшю с-5),

Т-15-13 Нечаяне-Очаків,

Т-15-15 Федорівка-Рибаківка-база відпочинку "Лугове",

О 150401 Червоний Став-Маліївка-(Калинівка-Березнегувате),

О 151122 (Миколаїв-Херсон)-Галицинове,

О 151125 Під'їзд до м.Миколаєва,

О 151303 Криве Озеро-Тридуби-Голоскове,

О 151910 (Снігурівка-Антонівка)-Світла Дача.

Також, підрядною організацією КП "ЕЛУ автодоріг" минулого тижня виконувалися роботи з усунення дефектів покриття на Варварівському мосту в місті Миколаєві.

На сьогоднішній день повністю ліквідована ямковість на найбільш важливих за значимістю дорогах державного значення, а саме Р-06 Улянівка-Миколаїв та М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Але, ямковість на автомобільних дорогах з’являється знов і знов, тому дорожники не припиняють боротьбу з ураженістю.

Окрім того, протягом минулого тижня шляховики виконали роботи з встановлення 28 дорожніх знаків, механічного та ручного покосу порослі, підсипки і плануваання узбіч, встановлення бордюрів, прибирання сміття та інше.

Роботи на автомобільних дорогах тривають і шляховики докладають максимум зусиль, щоб забезпечити зручні та безпечні умови дорожнього руху. Тому, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей в місцях виконання дорожніх робіт, бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.

Всі новини →