Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Олексій Савченко очолив Миколаївську обласну державну адміністрацію

06/10/2016

Новий керівник Миколаївщини першим в Україні отримав посаду, перемігши  на відкритому конкурсі
Сьогодні у Миколаєві відбулося офіційне представлення нового Голови обласної державної адміністрації Олексія Савченка. Представляв керівника регіону Перший заступник глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук.
Представляючи нового губернатора, Віталій Ковальчук висловив упевненість у тому, що Олексій Савченко дасть новий поштовх розвитку Миколаївщини, і забезпечить перехід від екстремального режиму до економічного зростання в області. «У Олексія Савченка є великий кредит довіри від Президента України. Сподіваюся, що і ви йому цю довіру надасте. Ми очікуємо конкретних результатів від нового очільника області», - заявив Віталій Ковальчук.
Олексій Савченко подякував за високу довіру Президентові України Петру Порошенку. «Я налаштований на боротьбу і подолання корупції. І прошу усіх приєднатися до цього». - заявив Голова облдержадміністрації. 
Новий очільник області оголосив про намір створити об’єднаний рух патріотів Миколаївщини. Також він закликав силові органи сприяти захисту бізнесу, який наповнює місцеві бюджети. 
«Я вірю, що разом з громадою і з Президентом ми переможемо», - сказав Олексій Савченко.
 

Всі новини →