Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

10.00 02.10.2013 На нараді при Вознесенській райдержадміністрації вирішували земельні питання

02/10/2013

   2 жовтня заступник голови Вознесенської райдержадміністрації Козуб О.О. провела нараду щодо внесення змін до договорів оренди земельних ділянок не витребуваних паїв та отримання громадянами земельний ділянок у власність згідно сертифікатів на право на земельну частку (пай). В нараді  взяли участь, начальник управління Держземагенства у Вознесенському районі - Москаленко А.В., заступник начальника управління Держземагенства у Вознесенському районі -  Ревенко О.С., начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Вознесенського МРУЮ – Соколенко Д.В. керівник ПП „Земля” - Шадловський О.О., керівник ПрАТ „Вознесенськ облплемсервіс” - Задорожний В.В. та юрист ПрАТ „Вознесенськ облплемсервіс”

Заступник голови райдержадміністрації Козуб О.О., наголосила, що питання внесення змін до договорів оренди земельних ділянок не витребуваних паїв, є дуже важливим, так як громадяни не можуть реалізувати своє право на отримання земельний ділянок у власність згідно сертифікатів на право на земельну частку (пай).

Під час розгляду даного питання  ВИРІШИЛИ :

1. Направити запит до Державної реєстраційної служби України Головного управління юстиції, про надання роз’яснень, щодо реєстрації права власності на земельні ділянки не витребувані паї.

2. Направити документи на реєстрацію договору оренди землі укладеного між Вознесенською райдержадміністрацією та ПрАТ „Вознесенськ облплемсервіс” земельних ділянок не витребуваних паїв.

3. Направити лист до головного управління Держземагентства у Миколаївській області, щодо надання роз’яснень згідно чинного законодавства, щодо повноважень та права реєстрації Держземагентством, права власності на  земельні ділянки не витребувані паї.

Всі новини →