Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20/02/2019

Сьогодні, 20 лютого, небайдужі жителі Вознесенського району зібралися біля стели Героям Небесної Сотні, аби вшанувати їх пам’ять.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова, голова районної ради Іван Бурдін, керівники установ та організацій, керівники структурних підрозділів районної адміністрації. 

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до стели було вшановано пам'ять усіх тих, хто не повернувся живим під час буремних подій Революції Гідності.

«20 лютого вся Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які віддали найдорожче, що вони мали, - власні життя заради нової України!

Цього дня безмежно дякуємо і низько вклоняємося і тим героям, що полягли, і тим, хто сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет та цілісність нашої України. Ваш подвиг є неоціненним для України, а пам'ять про полеглих героїв житиме вічно!

Ми всі у жалобі схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні, перед матерями і батьками, які виростили мужніх синів та доньок, справжніх патріотів України, перед дітьми, які втратили батьків.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розви­ток.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожній домівці, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави», - повідомила Тетяна Панова.

 

Всі новини →