Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Нарада з питань всебічної підготовки проведення чергових виборів Президента України

20/02/2019

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова провела 20 лютого нараду щодо матеріально-технічного забезпечення організації та проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року.

На нараду були запрошені заступник голови райдержадміністрації Олена Козуб, голова районної ради Іван Бурдін, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Торопін, представники правоохоронних органів, вознесенського відділу ГУ ДСНС України, керівники структурних підрозділів районної адміністрації, установ та організацій, голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад, перевізник.

Тетяна Панова зауважила, що з метою забезпечення проведення чергових виборів Президента України видано відповідне доручення ОДА. Згідно з яким, утворено районну робочу групу з підготовки та проведення в районі виборів. Даним дорученням поставленні відповідні завдання райдержадміністраціям.

В ході засідання мова йшла про стан готовності виборчих дільниць у населених пунктах району до проведення виборів. Зокрема, про чергування та забезпеченні евакуації людей на випадок надзвичайної ситуації, цілодобове електропостачання, забезпечення засобами пожежогасіння, ліхтарями. Також піднімалися питання організації та забезпечення громадського порядку, цілодобової охорони приміщень дільничних виборчих комісій, забезпечення телефонним зв’язком, збереження виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації. Присутні також розглянули питання медичного та транспортного забезпечення.

За результатами наради визначено ряд завдань, відповідальних виконавців та строки їх виконання на усунення недоліків.

Тетяна Панова наголосила керівникам територій на необхідності сприяти у межах повноважень якісній організації виборчого процесу: «Потрібно прикласти чимало зусиль, аби вибори Президента України відбулися організовано, якісно для наших виборців».

 

Всі новини →