Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вшанування учасників бойових дій в Афганістані

22/02/2019

22 лютого в Олександрівці відбулися заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

В цей день, біля Олександрівського Будинку культури зібралися ветерани війни в Афганістані, учасники бойових дій на території інших держав, селищний голова Микола Бензар, в.о. старости села Воронівка Олександр Якушкін, в.о. старости сіл Трикрати, Вільний Яр, Актове, Зоря Рита Жукова. Також на захід запрошено голову районної ради Івана Бурдіна та керівника апарату райдержадміністрації Олександра Торопіна.

Спільною ходою, до пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам віддали шану, поклавши квіти, солдатам, які з честю виконували свій військовий обов’язок в горах Афганістану.

Хвилиною мовчання вшанували присутні загиблих, що полягли в Афганістані, а також тих мужніх і сильних земляків, що пережили страхіття тієї війни, але уже у мирний час відійшли у вічність.

Урочисті заходи розпочалися із виступу голови Олександрівської об’єднаної територіальної громади Миколи Бензаря.

До слова запросили голову районної організації ветеранів війни в Афганістані Миколу Бойчука, який також привітав побратимів та виконав почесну місію вручивши медалі воїнам - інтернаціоналістам.  

Слова шани захисникам миру висловили керівник апарату райдержадміністрації Олександр Торопін та голова районної ради Іван Бурдін, котрі в свою чергу нагородили Почесною грамотою Вознесенської райдержадміністрації та районної ради Бойчука Миколу Васильовича – голову Вознесенської районної громадської організації спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

А також Подякою Вознесенської райдержадміністрації та районної ради нагороджено Бензаря Олександра Миколайовича  - учасника бойових дій на території інших держав;Лабунець Георгія Леонідовича  – учасника бойових дій на території інших держав; Слюсаренко Андрія Григоровича – учасника бойових дій на території інших держав та Червінського Олексія Карповича -  учасника бойових дій на території інших держав.

Захід було продовжено концертною програмою яку підготувала вокально – інструментальна група «Контингент».

Всі новини →