Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Можливість відкриття власної справи серед учасників АТО

11/03/2019

Після повернення із зони бойових дій на сході країни, багато учасників АТО, переоцінивши не один раз своє життя, знаходять себе у чомусь новому. Новий погляд на життя, інші цінності та пріоритети дають поштовх рухатися вперед та відкривати для себе нові горизонти та перспективи.

Для тих, хто прийняв важливе рішення працювати на себе, розвиватись як приватний підприємець на допомогу може прийти проект «Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців та членів їх сімей в Україні».

06 березня безробітні громадяни з числа учасників АТО, які перебувають на обліку Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського ОЦЗ, мали можливість дізнатись детальніше про чудову перспективу відкриття власної справи.

В межах реалізації розпорядження Миколаївської облдержадміністрації «Порядку надання одноразової допомоги для відкриття власної справи учасникам антитерористичної операції» (від 27.12.2017 №570-р) оголошено конкурс проектів серед учасників антитерористичної операції для надання одноразової допомоги для відкриття власної справи.

Про умови участі у конкурсі присутнім розповів начальник відділу з питань праці та зайнятості Управління соціального захисту населення Вознесенської райдержадміністрації Ігор Ткаченко. «Основними вимогами, яким повинен відповідати претендент на отримання коштів є: наявність статусу учасника АТО та конкурентоспроможний бізнес-план за встановленою формою, - зазначив Ігор Іванович. – Якщо учасник конкурсу стає переможцем, він може розраховувати на одноразову допомогу у розмірі 50 тисяч гривен».

В ході обговорення запропонованої інформації учасники заходу обмінювались думками, ідеями, міркуваннями з цього приводу. Всі погодились з тим, що в нашому невеликому місті, дійсно є бізнес-проекти, впровадження яких мало б успіх.

По закінченню заходу присутні щиро подякували Ігорю Ткаченко за інформацію, а ті з клієнтів, хто дійсно виявив зацікавленість вже зараз мали змогу поспілкуватись індивідуально, з’ясувати необхідні контакти та посилання для подальшої роботи у цьому напрямку.

Вознесенський міськрайонний

центр зайнятості

 

Всі новини →