Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Конкурс юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини»

19/03/2019

15-16 березня 2019 року у Миколаївському обласному Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відбувся очний етап обласного конкурсу юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», в якому взяли участь Блажко Ангеліна та Ганай Аміна, учениці Щербанівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. М. Рябошапки, які представляли шкільний музей «Пам'ять» /кер. шкільного музею Воропай Лілія Борисівна/.

Протягом двох днів юні музеєзнавці змагались у чотирьох конкурсах: «Презентація екскурсії», «Конкурс-експромт», «Знавці музейної справи» та інтелектуальна гра «Музейний тріатлон».

Наші конкурсантки цікаво та змістовно презентували експозиції шкільного музею, посівши ІІ- е місце в першому етапі конкурсу «Презентація історичного музею «Пам'ять» та V-е місце в загальному заліку з 28-ми делегацій.

Також хочемо привітати  Бердік Людмилу Федорівну, керівника гуртка РДЮЦу «Історичне краєзнавство», керівника шкільного музею «Учня, школи,  вчителя»Трикратської  ЗОШ І- ІІІст. та її вихованок – Володько Аллу, Ляшенко Катерину, які посіли ІV місце в третьому етапі конкурсу «Знавці музейної справи» та вибороли VІ місце в загальному заліку з 28-ми делегацій.

 

Всі новини →