Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Участь команди району в зональному етапі обласного фестивалю Дружин юних пожежних

17/04/2019

11 квітня в с.Прибужжя Доманівського району   відбувся зональний  етап Миколаївського обласного  фестивалю дружин юних пожежних.За право взяти участь в обласному фестивалі змагалися школярі команд Братського, Доманівського, Веселинівського, Єланецького, Вознесенського районів  та м.Вознесенська.Наш район представляла команда дружин юних пожежних Вознесенської ЗОШ І-Шст.

Фестиваль – це свято творчості, добра та демонстрації кращих знавців  пожежно-рятувальної справи. Він допомагає визначити рівень обізнаності дітей з безпеки життєдіяльності, навчити їх як не потрапити в надзвичайну ситуацію і як діяти, якщо вона вже виникла.

Саме цьому зі сцени навчали доманівських  школярів юні помічники працівників ДСНС, по своєму розкриваючи тему домашнього завдання – «Найращий пожежний – це ти обережний».

У формі літературно-музичних композицій та з дотепним гумором діти розповіли про правила поведінки з вогнем у побуті, при виявленні вибухонебезпечних та невідомих предметів, правила електробезпеки.  Через засоби наочної пропаганди учасники  змогли донести головний меседж Фестивалю.

Виступи учасників вкотре довели, що про серйозні речі, пов’язані із правилами пожежної та техногенної безпеки, можна розповідати дотепно, яскраво, емоційно, привабливо, творчо і водночас захоплююче та зрозуміло. У підсумку наша  команда команда дружин юних пожежних Вознесенської ЗОШ І-Шст. зайняла почесне ІІ місце.  Також журі конкурсу відмітили нашу команду за найкращий авторський сценарій.

Вітаємо та радіємо за нашу команду юних пожежних!

 

 

 

 

Всі новини →