Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Семінар вчителів художньо-естетичного циклу на базі Таборівської ЗОШ І-ІІ Іступенів

22/04/2019

Відповідно до Плану роботи районного методичного кабінету КУ «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти»

17 квітня на базі Таборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар для вчителів музичного та образотворчого мистецтва на тему:«Моделювання уроків музичного та образотворчогомистецтва на засадах Концепції Нової української школи».

У ході семінару учасники розглянули  ряд важливих питаньщодо  реалізації ключових компетентностей за підручниками «Мистецтво» та ознайомилися з музично-практичною діяльністю учнів на уроках мистецтва в умовахНової української школи.

Чайкіна Ольга Петрівна, учитель музики Таборівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів, продемонструвала майстер-клас«Музикування на шумових інструментах».

Значну  увагу учасників семінару приділено моделюванню уроків образотворчого мистецтва з використанням портфоліо учня, його роль у системі оцінювання навчальних досягнень. Школярі 8-9 класів презентували власні портфоліо.

А Поліна Катраман, учениця 7 класу, продемонструвала свою персональну виставку творчих і літературних (фанфіків), і живописних робіт.

Вчителіхудожньо-естетичного циклумали можливість обмінятися власним досвідом роботи, продемонструвати  свої родзинки учительської майстерності.Никончук Оксана Володимирівна, вчитель музики Щербанівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів, показала майстер-клас музичної гри з використанням паперових склянок.

На семінарі учасники ознайомилися з новими мистецькими  технологіями, зокрема такою, як «BodiPerkasion», що єодним із засобів релаксації та оздоровлення організму, та переглянули відеоматеріали, які дають можливість через використання інформаційно-комунікаційних технологій поліпшувати і роботу вчителя, і навчання школярів.

Всі новини →