Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Звернення Президента України з нагоди Великодня

28/04/2019

Дорогі українці!

Великдень нині унікальний. Святкуємо ми його вже понад тисячу років і більше сотні поколінь. Але вперше з часів Хрещення ми маємо власну незалежну автокефальну Церкву. Церкву, яка отримала Томос від Вселенського Патріарха і сопричасна з усією повнотою світового Православ’я. І яку ми залишимо у спадок нащадкам.

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах. Вчить тому, що навіть після Голгофи життя вічне все одно переможе.

І у кожної людини в житті бувають моменти, коли вона страждає. І через подібні випробування проходять цілі народи, цілі держави. Для перемоги потрібно дві речі: віра та любов. І сьогодні вони як ніколи потрібні Україні. Ми маємо щиро любити нашу країну та твердо вірити в перемогу. В те, що зможемо відстояти нашу свободу, зробити життя успішним і заможним.

І згадаймо у молитвах наших воїнів, бо саме завдяки їм ми маємо можливість у мирі та спокої прийти до храмів. Згадаймо у своїх молитвах і полонених, і заручників у ворожих тюрмах. Прошу помолитися і за тих, хто втратив близьких людей, хто зазнав лиха від російської агресії.

Я вірю, що, як писав Тарас Шевченко: «діла добрих оновляться, а діла злих - загинуть!».

Усім українцям у день Христового Воскресіння бажаю радості, щастя і добробуту!

«Любімо один одного, бо любов від Бога, і кожен, хто любить, народився від Бога і знає Бога» - нехай ці Євангельські рядки стануть нашим дороговказом.

Дружина Президента Марина Порошенко:

Дорогі українці!

Сердечно вітаю усіх з Воскресінням Христовим!

Це свято, коли віра перемагає безнадію. Тому не припиняйте вірити в краще!

Нехай у цей Великий день душа буде сповнена світлом, помисли – добром, а серце – любов’ю!

Бажаю кожному тепла і спокою, поруч – близьких та рідних, а над головою – мирного неба.

Президент України Петро Порошенко:

Боже, бережи Україну!

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

Всі новини →