Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Відбулися обласні урочистості до Міжнародного дня сім’ї та Дня матері

15/05/2019

15 травня у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері.

Від Вознесенського району в обласних заходах взяла участь     Ісакова Ірина Олександрівна, мати п’яти дітей жителька села Мартинівка Прибужанівської сільської ради, яка представлена до відзначення державною нагородою України мати-героїня.   

Свої вітання багатодітним родинам, матерям загиблих захисників України висловили заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі і голова обласної ради Вікторія Москаленко.

 «Дозвольте привітати вас такими прекрасними весняними святами, як День матері та День сім’ї. Миколаївщина пишається своїми матерями. Велика вам подяка та низький уклін. Всього найкращого вам!», — звернувся до присутніх Олександр Трайтлі.

З нагоди відзначення Дня матері за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей Олександр Трайтлі вручив Почесні грамоти голови Миколаївської обласної державної адміністрації багатодітним матерям.

 

Всі новини →