Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На нараді обговорено особливості організації освітнього процесу у початкових класах нової української школи

22/05/2019

У районі без зволікань розпочалася підготовка до нового 2019-2020 навчального року. Ще не завершився 2018-2019 навчальний рік, а освітяни району без зволікань готуються до нового навчального року.

Головна мета — створити школу, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння використовувати їх у житті. Очільник райдержадміністрації Тетяна Панова наголосила на першочергових завданнях щодо придбання обладнання та меблів для учнів реформованих шкіл та виконанні вимог новітнього освітнього простору, під час зустрічі з представниками сільських рад району 21 травня.

Метою зустрічі стала завчасна підготовка закладів загальної середньої освіти району до роботи в умовах Нової української школи.

На нараді також були присутні начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Тімотіна, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Світлана Русаловська, директор КУ «Вознесенський РЦОЗО» Віра Костенко, бухгалтери відділу освіти району та сільських рад.

Розглянуто питання щодо виділення співфінансування до субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної середньої загальної освіти в рамках нової української школи, яка передбачає закупівлю для перших класів меблів, дидактичних матеріалів, з цього питання доповідала Світлана Русаловська. 

 

Всі новини →