Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Повідомлення про Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 19,4768 га,

21/06/2019

 Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку в порядку ч.ч. 4, 5 ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»

1.Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 19,4768 га, розташованої в межах території Бузької сільської  ради Вознесенського району Миколаївської області (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств, що пов’язані з  користуванням надрами.

Відповідно до змісту, документ державного планування містить: Пояснювальну записку (передмова, загальні відомості, оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємна просторове рішення, охорона природного навколишнього середовища (СЕО), розділ «Охорона природного навколишнього середовища (є одночасно звітом про стратегічну екологічну оцінку); інженерно-технічні заходи, містобудівні умови і обмеження. додатки, графічні матеріали).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Вознесенська районна державна адміністрація Миколаївської області.

3.Передбачувана процедура громадського обговорення.

а) Строк громадського обговорення становить 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті Вознесенської районної державної адміністрації.

б) Способами участі громадськості є надання письмових зауважень і пропозицій.

в) Громадські слухання по проекту містобудівної документації відбулися 27 листопада2018 р. в адміністративній будівлі Бузький будинок культури за адресою: Миколаївська обл., Вознесенський район, с. Бузьке. Протокол громадських слухань зберігається в Бузькій сільській раді Вознесенського району Миколаївської області для ознайомлення громадськості.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: ВознесенськаРДА(56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1).

ґ) пропозиції та зауваження у строки, визначені для проведення процедури громадського обговорення, для врахування їх, направляються на адресу Вознесенської РДА (56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1), контактна особа: перший заступник голови Вознесенської районної   державної адміністрації Панова Тетяна Миколаївна. Контактний телефон: (05134)-3-20-66; e-mail: voznesensk.mk.gov.ua 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Офіційні веб-сайти Міністерства екології та природних ресурсів https://menr.gov.ua/, Міністерства здоров’я України http://moz.gov.ua/, Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністраціїhttp://ecolog.mk.gov.ua/, Управління охорони здоров’я МиколаївськоїОДА  http://www.mk.gov.ua/ua/oda/pidrozidyly/oblzdrav/.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – не вимагається.

5. Проект документа державного планування, що включає в себе розділ «Охорона навколишнього природнього середовища» (що є одночасно звітом про стратегічну екологічну оцінку), скоректований із врахуванням зауважень і пропозицій, отриманих у процесі громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та наданих Управлінням охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації, Управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації.

Всі новини →