Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вітаємо учасників Фестивалю патріотичних дій у м. Києві!

01/07/2019

 Колектив екологічної просвіти Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ст. Вознесенської районної ради на чолі з керівником Албул Л. В., як переможці обласного конкурсу, представляли Миколаївську область на Всеукраїнському Фестивалі патріотичних дій у м.Києві, організованому Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді. Учнівський колектив продемонстрував свій виступ «Моя мала Батьківщина» під час «Творчого юннатівського марафону патріотичних справ», в якому торкнувся багатьох екологічних проблем рідного краю та презентував реальні кроки школярів Вознесенщини у збереженні довкілля.

Фестиваль відбувався протягом чотирьох днів та був насичений цікавими справами. Надзвичайно змістовною та практико-орієнтованою була Школа першої медичної допомоги «Швидко, вчасно, першокласно», організована волонтерською організацією «Український легіон». Учасники фестивалю також мали можливість долучитися до різноманітних майстер-класів «Українського містечка» по виготовленню виробів народної творчості. Надзвичайними емоціями супроводжувалося відвідування вистави «Сорочинський ярмарок» у Київському національному академічному театрі оперети. Знайомство з експозиціями Національного музею історії України довело, що сучасна молодь зацікавлена історією, культурою рідної землі та прагне поглиблювати свої знання. Екоквест «Мандруємо Україно», ігри та розваги «Веселий мурашник», екочелендж «Квітуй, Україно!» - все це залишило в учасників Фестивалю яскраві враження та відчуття причетності до позитивних змін в країні

Учасниці фестивалю Бевзіцька Анастасія, Вертейко Анастасія, Ворохта Василина, Ткаченко Сніжана, Швець Крістіна за високу громадянську позицію, досягнення у сфері національно-патріотичної діяльності, глибокі знання свого краю, творчий підхід, креативність та оригінальність презентації в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю патріотичних дій нагороджені Грамотами Національного  еколого-натуралістичного  центру  учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. За вагомий та результативний особистий внесок у патріотичне виховання учнівської молоді та якісну підготовку до участі у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій Албул Любов Володимирівна нагороджена Подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки  України.

 

 

Всі новини →