Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку в порядку ч.ч. 4, 5 ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»

19/08/2019

 

1.            Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

«Детальний план території з метою розміщення вантажного причалу з відвантаження сипучих матеріалів на річковий транспорт та під’їзної дороги ТОВ СП «НІБУЛОН» в межах території Бузької сільської ради  Вознесенського району Миколаївської області.

Відповідно до складу проекту, документ державного планування містить: Пояснювальну записку, графічні матеріали, вихідні дані, додатки.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Вознесенська районна державна адміністрація Миколаївської області.

2.            Передбачувана процедура громадського обговорення.

а) Строк громадського обговорення становить 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб-сайті Вознесенської районної державної адміністрації.

б) Способами участі громадськості є надання письмових зауважень і пропозицій.

в) Громадські слухання по проекту містобудівної документації не відбувались.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Вознесенська РДА (56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1).

ґ) пропозиції та зауваження у строки, визначені для проведення процедури громадського обговорення, для врахування їх, направляються на адресу Вознесенської РДА (56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1), контактна особа: перший заступник голови Вознесенської районної   державної адміністрації Панова Тетяна Миколаївна. Контактний телефон: (05134)- 3-20-66; e-mail: voznesensk.mk.gov.ua 

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Офіційні веб-сайти Міністерства екології та природних ресурсів https://menr.gov.ua/, Міністерства здоров’я України http://moz.gov.ua/, Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністраціїhttp://ecolog.mk.gov.ua/, Управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА  http://www.mk.gov.ua/ua/oda/pidrozidyly/oblzdrav/.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – не вимагається.

5. Проект документа державного планування, що включає в себе розділ «Охорона навколишнього природнього середовища» (що є одночасно звітом про стратегічну екологічну оцінку), скоректований із врахуванням зауважень і пропозицій, отриманих у процесі громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та наданих Управлінням охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації, Управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації.

 

Всі новини →