Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Шановні бібліотекарі, читачі та друзі бібліотек!

30/09/2019

Прийміть найщиріші вітання зі святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

 Щорічно 30 вересня, відзначаючи цей день, ви  бажаєте найширше відкрити двері своїх бібліотек для усієї громади, щоб показати найбільші бібліотечні цінності і скарби, почути схвальні відгуки про роботу, побачити захоплені очі від принад, що їх готує та спроможна надати бібліотека. Адже бібліотека потрібна кожному – і тому, хто потребує тиші біля книжкової полиці, і тому, хто хоче миттєво знайти відповідь на болюче питання, і тому, хто бажає розібратися у науковій дилемі, політичній колізії чи віднайти соціальну справедливість.

Бібліотеки справді такі! Єдині, де безкоштовно, без огляду на вік, уподобання чи віру кожен отримає відповіді на свої питання. Тут справдяться очікування, тут можна зустрітися з друзями, провести час у колі однодумців, дізнатись про все на світі! Головне – вміти це робити, а ні – то бібліотекарі допоможуть!

Шановні бібліотекарі! Ваша невтомна праця, енергія, креатив та зацікавленість справді не мають меж. Постійні прагнення до новацій, здійсненні та частіше нездійсненні бажання мати нові книжки у своїх фондах, нові технології для своїх користувачів, не розхолоджують вас, не дають опускати руки та впадати у зневіру.

Творчої вам наснаги, міцного здоров’я, мирного неба і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Щастя вам і добра!

Хочеться звернутися зі словами пошани до бібліотекарів, які багато сил і наснаги віддали улюбленій справі і зараз знаходяться на заслуженому відпочинку: О.І.Канцеван - зав. Дмитрівської сільської бібліотеки, В.П. Апостолову – бібліотекаря Василевської с/б, Г.С.Ісаєву – директора Вознесенської ЦБС, В.А. Гурмазу – методиста ЦРБ, Т.В.Солотіну – бібліотекаря Актовської  с/б, О.В.Ротарєву – бібліотекаря Дорошівської с/б, Є.В.Бучковську – бібліотекаря Григорівської с/б.

Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку!

Ми вітаємо зі святом усіх, хто любить свою бібліотеку, хто приходить до неї працювати, навчатися чи відпочивати, хто розуміє, що без знань, інформації, книги та бібліотеки країна не має майбутнього. 

Бажємо творчих успіхів, вірних друзів та однодумців. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде мирним, світлим і сонячним та дарує натхнення і життєві перемоги! Зі святом!

 

Валентина Аркуша - начальник відділу культури,

молоді  та спорту райдержадміністрації,

Наталія Мазур - головний спеціаліст відділу,

Людмила Доброжан – директор Центральної

районної бібліотеки, профспілковий

комітет працівників культури

Всі новини →