Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

З 1 лютого 2020 року на Миколаївщині припинить роботу проводове радіо

04/11/2019

Про це повідомляє ПАТ «Укртелеком» на своєму офіційному веб-сайті. Так, у повідомленні зазначається, що мешканці Миколаївської, Одеської, Херсонської та Закарпатської областей зробили вибір на користь сучасних каналів комунікацій. Проводове радіо тут втратило популярність.

Зважаючи на розвиток цифрових засобів комунікацій і наявність безплатної альтернативи, кількість користувачів проводового радіо в Україні постійно скорочується. Абонентів цієї застарілої послуги щороку суттєво меншає (зараз компанія обслуговує 330 тисяч домашніх радіоточок), а у деяких містах та областях проводове мовлення взагалі втратило свою популярність як засіб комунікації. Наприклад, в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Закарпатській областях проводовим радіо користується менше 1% населення.

Зважаючи на незначну кількість абонентів, збитковість послуги, застаріле обладнання та неможливість проведення його ремонту, Укртелекомом прийнято рішення про припинення надання послуги у цих областях з 1 лютого 2020 року.

 

За інформацією ПАТ «Укртелеком»

Всі новини →