Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Відбулось позачергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації

11/11/2019

У приміщенні Вознесенської райдержадміністрації 11 листопада відбулось позачергове засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії щодо встановлення карантинних обмежень у зв’язку з випадком захворювання собаки на сказ.

Засідання відбулось під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяни Панової.

Інформацію про випадок захворювання тварини на сказ та про запровадження карантинних обмежень на територію село Новобілоусівка, Прибужанівської об’єднаної територіальної громади, з прилеглими до нього угіддями повідомив представник управління Держпродспоживслужби у Вознесенському районі Сергій Йорж. В неблагополучному пункті щеплено проти сказу собак – 17 голів, котів – 20 голів, пройдено – 9 дворів де мешкають жителі даного населеного пункту.

По населеному пункту організовано медпрацівниками подвірні обходи по вулицях з метою виявлення укушених осіб.

Рішенням комісії визначено оголосити неблагополучний пункт по сказу тварин село Новобілоусівка, та запровадити карантинні обмеження по сказу тварин з 08 листопада 2019 року на територію село Новобілоусівка, Прибужанівської об’єднаної територіальної громади, з прилеглими до нього угіддями. Також затвердити комплексний план заходів щодо ліквідації сказу в неблагополучному пункті село Новобілоусівка, Прибужанівської ОТГ, Вознесенського району.

 

Всі новини →