Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

У районі створено нову прийомну сім'ю

12/11/2019

Пріоритетними формами влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського,  в Україні є сімейні форми виховання. Однією з таких форм є прийомна сім`я. Метою утворення прийомної сім`ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім`ї на виховання та спільне проживання.

Так, 11 листопада у Вознесенському районі, подружжям із села Щербанівське Мічурінської сільської ради створено прийомну сім’ю, в яку на виховання та спільне проживання влаштовано дитину-сироту.

Новоспечених батьків привітала перший заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панова. Вона подякувала родині за цей виважений крок, побажавши сім'ї достатку, процвітання, довгих років життя у злагоді.

На сьогоднішній день на території Вознесенського району створено та функціонує 9 прийомних сімей, в яких виховується 19 дітей, які залишилися без батьківського піклування та осіб з їх числа та 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому проживає 7 вихованців.

Шановні жителі району, якщо вам не байдужа доля дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і ви вирішили взяти їх на виховання в свої сім’ї, звертайтесь до служби у справах дітей за тел. 3 20 21.

Всі новини →