Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Відбувся конкурс по визначенню перевізників на приміських маршрутах Вознесенського району

13/11/2019

12 листопада п.р. відбувся конкурс з визначення перевізників пасажирів автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Вознесенського району.

Присутні члени конкурсного комітету: представники громадських організацій, територіального сервісного  центру №4844 РСЦ  МВС України в Миколаївській області, відділу державного контролю за безпекою на наземному транспорті управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області, депутат районної ради та  представники райдержадміністрації.

Конкурс було оголошено на 16 об’єктів.

До участі в конкурсі свої заявки подали 3 підприємства-учасники: ТДВ  «Вознесенськавтотранс», ФОП Піпія М.Н.,   ФОП Ярошенко І.Т..

Всі перевізники були допущені Організатором (Вознесенською райдержадміністрацією) до участі в  конкурсі.

Рішення  конкурсного  комітету  щодо визначення переможців конкурсу вводиться в дію розпорядженням голови  райдержадміністрації  протягом  не більш як 30 робочих днів з  дня проведення конкурсу. (п.51 Постанови Кабінету Міністрів України  від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».)

 

Всі новини →