Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Привітали працівників сільського господарства з професійним святом

15/11/2019

День працівників сільського господарства відзначається щороку в третю неділю листопада. І сьогодні, 15 листопада, напередодні професійного свята на урочистості у актовій залі райдержадміністрації зібрались усі ті, хто з великою любов’ю ставиться до землі, чий труд пов'язаний з аграрною справою - працівники сільського господарства.

На свято було запрошено першого заступника голови, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяну Панову, голову районної ради Івана Бурдіна, начальника агропромислового розвитку району Володимира Малярчука.

На початку заходу ведучими було озвучено прізвища колишніх керівників сільськогосподарських підприємств району, діяльність яких має бути прикладом для сучасного покоління. А також імена Героїв соціалістичної праці, які ввійшли в історію сільськогосподарського виробництва нашого району.

Усіх тих, хто займається розвитком аграрного сектору нашого району, привітала Тетяна Панова: «Бажаю трударям міцного здоров’я, родинного затишку та мирного неба над головою, багатих врожаїв, вдалого втілення у життя планів, перспектив розвитку. Зі святом!».

Згідно спільного розпорядженням Вознесенської райдержадміністрації та районної ради керівників і працівників сільського господарства Вознесенщини нагородили Почесними грамотами за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва Вознесенського району, вагомі трудові досягнення, професіоналізм, самовіддану працю, та з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Привітав аграріїв і очільник районної ради Іван Бурдін. Він розповів, що робота у сільському господарстві — це надважлива праця, яка потребує терпіння та любові до своєї справи. Висловив працівникам сільського господарства щиру вдячність за важку працю, завдяки якій наш район за підсумками посів  достойне місце серед інших районів області. 

До всіх привітань приєднався Володимир Малярчук, який відзначив, що свято є чудовою нагодою подякувати усім тим, хто переймається сільськогосподарською долею району і чия праця гідна відзнаки і вшанування. Побажав щедрих ужинків, постійного вдосконалення своєї роботи, наполегливої праці та міцного здоров’я, щастя, миру, успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні.

Вітали трударів і аматори художньої самодіяльності району, а саме народний ансамбль української пісні “Невичерпне джерело“ Вознесенського РОМЦ, солісти Надія Данішевська, Людмила Папушой  та Володимир Альбертович із села Григорівка. А також Ірина Бобух та колектив«Вишиванка» Вознесенського сільського клубу.

Окрім того, в межах святкування відбулось частування працівників сільського господарства запашною випічкою та короваєм, які приготували майстрині району.

 

 

 

  

  

 

Всі новини →