Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА» - В ДІЇ

05/12/2019

Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію "16 днів проти насильства". Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.

Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

4 грудня з метою привернення уваги жителів району до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насильства, працівники управління соціального захисту населення Вознесенської райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на чолі з заступником голови Вознесенської райдержадміністрації Оленою Козуб долучилися до акції «16 днів проти насильства».

На підтримку акції працівники використали атрибути помаранчевого кольору, який є символом світлого майбутнього, вільного від насильства жінок та дівчат.

  

Всі новини →