Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Нарада з питань забезпечення пожежної безпеки

10/01/2020

Сьогодні, 09 січня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова провела нараду з головами об’єднаних територіальних громад району та сільськими головами щодо питань забезпечення пожежної безпеки у закладах освіти району. У нараді брали участь голова районної ради Іван Бурдін, начальник служби цивільного захисту м. Вознесенськ та Вознесенського району Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області Володимир Гуцалов, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники та представники шкіл, дошкільних навчальних закладів.

У ході наради учасники обговорили заходи щодо забезпечення пожежної безпеки. Питання забезпечення ефективного протипожежного захисту в установах, гарантування безпеки учасників навчально-виховного процесу набуло особливої актуальності.

Співробітники цивільного захисту повідомили, що продовжать проводити перевірки у загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах району, які розпочали з грудня 2019 року та завершать у березні 2020 року, з метою контролю за дотриманням вимог пожежної безпеки, а також спілкуються  з освітянами щодо профілактики надзвичайних подій.

Присутні, на нараді, працівники служби цивільного захисту звернулися до керівників навчальних закладів з проханням з усією відповідальністю поставитися до виконання заходів із забезпечення вимог правил пожежної безпеки!

За підсумками обговорення, Тетяна Панова закликала керівників закладів продовжувати роботу з удосконалення заходів пожежної безпеки у взаємодії з представниками ДСНС. Тетяна Панова особливо відзначила, що активна позиція кожного щодо дотримання правил пожежної безпеки є запорукою загальної безпеки та збереження життів учнів та вихованців садків.

Окремо присутніми піднято питання дотримання вимог санітарного законодавства. З цього питання перед присутніми виступила Домбровська Лариса Іванівна, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вознесенського міжрайонного управління Головного управління Держпродспожив служби м Миколаївській області.

До присутніх доведено інформацію в розрізі сільських рад про результати здійснених перевірок стану готовності закладів освіти санітарним нормам.

 

Всі новини →