Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ – ВЕСЕЛА ПОРА!

11/01/2020

Добігає кінця зимовий відпочинок школярів. Але за цей час їм є що згадати. Це і веселі новорічні та Різдвяні свята, цікаві подорожі та екскурсії.

Учні Бузької ЗОШ І-ІІІст. яскраво провели свято Нового року, колядували на Різдво односельцям та побували на Різдвяній вечері у сільського голови.

На школярів Вознесенської ЗОШ І-ІІІст.  чекали цікаві подорожі до м. Южноукраїнська на льодовий каток.

Учні Таборівської школи двічі побували в м. Миколаєві. До новорічних і різдвяних свят кожна дитина отримала подарунок від голови Бузької ОТГ Заволоки Ю.Ю. Місцеві підприємці(ПП «Менада», ПП «Мирошниченко», ПП «Курзіна») радо приймали в себе юних колядників школи, за що щедро дякували їм солодощами. Також напередодні Різдва близько 30 учнів відвідали кінотеатр в м.Вознесенську.

Щербанівські школярі  дарували гарний настрій та душевні побажання з Новим роком та Різдвом Христовим жителям села.

Вихованці Вознесенського районного Дитячо-юнацького центру теж яскраво провели зимові канікули.

Гурток «Перлинки» (керівник Гойман Т.О.) двічі відвідали кінотеатр в м. Вознесенську. Для старшої групи гуртківців їхніми мамами було проведено майстер-клас з виготовлення витинанок на тему «Зимові візерунки».

Вихованці фольклорного гуртка «Мальва», хореографічного колективу «Русинка» та ВІА «Камертон» влаштували родинні посиденьки – сімейно-розважальну програму «Ми святкуємо Різдво». Цікаво та весело провели День зимового іменинника.

Керівники гуртків «Грація» (керівник БінденкоІ.І.) та «Степова перлина» (керівник Кравцов М.В.) разом зі своїми вихованцями привітали мешканців села з новорічно-різдвяними святами.

  

 

 

Всі новини →