Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

До уваги всіх надавачів соціальних послуг на території Вознесенського району!

20/01/2020

Інформуємо, що наразі розпочато процес оцінки потреб населення Вознесенського району у соціальних послугах відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах» (далі – наказ).

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Вознесенського району, що до 2 березня 2020 року необхідно проаналізувати та подати інформацію за формою, що визначена вищезазначеним наказом та додатковою формою до управління соціального захисту населення Вознесенської райдержадміністрації (якщо організація працює на території Вознесенського району).

Ознайомитися із наказом Мінсоцполітики та завантажити відповідні додатки можна за посиланням (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14).

У разі виникнення запитань просимо звертатися до управління соціального захисту населення Вознесенської райдержадміністрації за адресою: м. Вознесенськ, вул. Центральна, 27, тел. 3 21 28 або на електронну адресу: voznr@dszn.mk.gov.ua  

Всі новини →