Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки площею 2,0000 га

25/03/2020

 ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки площею 2,0000 га за межами населених пунктів на території Білоусівської сільської ради Дорошівської об’єднаної територіальної громади Вознесенського району Миколаївської області для розміщення складів та обладнання по сортуванню будівельних матеріалів та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 Детальний план території земельної ділянки  розроблений з метою розгляду можливості розміщення сортувально-складської зони підприємства з виготовлення будівельних матеріалів.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Підставою для розроблення детального плану території є розпорядження Вознесенської райдержадміністрації від 19.12.2019 № 235-р «Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки площею 2,0 га, розташованої за межами населених пунктів на території Білоусівської сільської ради (Дорошівська об’єднана територіальні громада) Вознесенського району Миколаївської області, з метою розміщення складів та обладнання по сортуванню будівельних матеріалів».

Замовник:  Вознесенська районна державна адміністрація Миколаївської області.

Інвестор:  ПП «Антарес»

Розробник проекту: ФОП Атанасов

З проектом вищезазначеного детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Дорошівській об’єднаній територіальній громаді (56570, Миколаївська обл., Вознесенський р-н,с.Білоусівка, адмінбудівля,вул. Димитрова, буд. 9) щоденно з 10:00 до 17:00 год., вихідний – субота, неділя та на офіційному веб – сайті громади: doroshivska-gromada.gov.ua та на офіційному веб – сайті Вознесенської РДА (voznesensk@mk.gov.uа).

Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій та зауважень є заступник сільського голови Котляр Олена Василівна, контактні номери телефонів:  +380957557643.

Зауваження та пропозиції до проекту детального плану території  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку приймаються в Дорошівській об’єднаній територіальній громаді (56570, Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с.Білоусівка, адмінбудівля, вул. Димитрова, буд. 9) щоденно з 8-00 до 17-00, крім суботи і неділі, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місце проживання, особистим підписом заявника і має містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства України.

Строк подання пропозицій та зауважень з 25 березня 2020 р. до  24 квітня 2020 р.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті зазначеного детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться  28 квітня 2020 року об 11:00 в будівлі Будинку культури за адресою: Дорошівська об’єднана територіальна громада (56570, Миколаївська обл., Вознесенський р-н, с.Білоусівка, вул. Димитрова, буд. 2а, Будинок культури).

 

Всі новини →