Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

"Шануймо пам'ять про минуле, щоб бути гідними майбутнього"

08/05/2020

У рамках відзначення Дня пам’яті та примирення та з нагоди 75-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні керівництво району та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв та поклали квіти до пам’ятника як символ глибокої шани й пам’яті про захисників і визволителів України.

Ідуть в історію десятиліття і неможливо стерти з нашої пам'яті далекі дні Другої світової війни. Перемога над ворогом дісталася дорогою ціною.

Героїчний шлях визволителів Другої світової війни – це невичерпне джерело сьогоднішнього натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє.

Напередодні Дня Перемоги, хочемо згадати всіх тих хто воював на фронтах, здобував Перемогу в тилу або пережив весь тягар фашистської окупації та привітати сивочолих ветеранів – близьких і дорогих серцю людей, які живуть з нами поруч та своїм прикладом вчать нас вірити в краще й своєю працею втілювати мрію в реальність.

Дякуємо усім ветеранам за їх неоціненний вклад у перемогу над нацистами та шануймо пам'ять про усіх полеглих захисників України.

 

Всі новини →