Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Робочий візит до амбулаторії села Вознесенське

25/07/2020

Голова районної державної адміністрації Іван Білоконь та голова районної ради Іван Бурдін здійснили робочий візит до амбулаторії моно-практики села Вознесенське. Метою виїзду став депутатський запит депутата районної ради Олександра Фікса з приводу облаштування внутрішнього туалету в приміщенні Вознесенської амбулаторії моно-практики.

На сьогодні у приміщенні амбулаторії моно-практики, яка обслуговує 1800 мешканців населеного пункту та навколишніх сіл, відсутній внутрішній санвузол. Дана проблема створює незручності для роботи медичного персоналу та пацієнтів.

Тому керівник району приїхав, щоб допомогти із вирішенням вказаної проблематики, ознайомитися, як працює заклад.

Під час зустрічі з лікарем загальної практики сімейної медицини амбулаторії, яку вже багато років очолює Любов Федорова, присутні оглянули приміщення. Лікар повідомила про можливі варіанти місця побудови вбиральні.

«Внутрішні туалети в наш час, –  це не розкіш,  а обов’язковий атрибут будь-якої установи, тому потрібно подбати, щоб зручності були в амбулаторії», - повідомив Іван Білоконь.

У ході візиту присутніх ознайомлено з режимом роботи, забезпеченням лікарськими препаратами та медичним обладнанням, а також оглянуто територію біля закладу. За словами Любові Федорової, амбулаторія забезпечує всі умови для того, щоб якісно обслуговувати жителів населеного пункту та піклуватися про їх здоров’я. 

В амбулаторії побудовано пандус для для маломобільних груп населення.  

Під час оглядин приміщення присутні звернули увагу на незадовільний стан покрівлі закладу. Самій будівлі вже багато років. Покрівлю періодично латали, але старе  шиферне покриття уже вичерпало свій ресурс. Тому дане питання заслуговує особливої уваги

Виходячи з проблем, які існують в амбулаторії, керівництво району запевнили про ініціювання перед депутатським корпусом питання про  виділення коштів на черговому пленарному засіданні, адже до настання холодів ситуацію потрібно виправити і забезпечити гідні умови надання медичних послуг у селі.

 

Всі новини →