Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Змагання зі спортивного орієнтування у Врадіївській громаді завершено: визначили найкращих!

04/04/2024

У вівторок, 2 квітня, відбулися змагання зі спортивного орієнтування, які є частиною проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Спортивне орієнтування – це вид спорту, який поєднує в собі витривалість, стратегію та навички орієнтування на місцевості.

 

Ці змагання об’єднали вісім команд: Врадіївського ліцею № 1, Врадіївської, Адамівської, Новопавлівської, Нововасилівської, Покровської, Кумарівської та Сирівської гімназій. Юні орієнтувальники зібралися, щоб продемонструвати свою майстерність у цій динамічній боротьбі за перемогу.

 

«Ми знову разом! Разом пліч-о-пліч! Сьогодні ви маєте подолати лабіринт. Ваша кмітливість, цілеспрямованість та самостійність допоможе подолати будь-які перешкоди й дійти якомога швидше до фінішу. Нехай сьогоднішні змагання пройдуть для вас легко та принесуть лише позитивні емоції. На старт! Разом до Перемоги»,- привітала учасників змагань начальниця відділу освіти селищної ради Оксана Василишина.

 

Після запеклої боротьби за перемогу, учні Врадіївського ліцею № 1 вибороли І місце, команда Покровської гімназії - II місце, а команда Кумарівської гімназії - III місце.

 

Вітаємо переможців змагань та бажаємо їм перемоги в III районному етапі!

Всі новини →