Voznesensk » News
Homepage News Вознесенщина

News

Дотримання на Вознесенщині протиепідемічних карантинних заходів

08/07/2020

На Вознесенщині посилили нагляд за протиепідемічними вимогами шляхом проведення регулярних моніторингових перевірок щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину. При  райдержадміністрації створено рейдову групу для проведення регулярних моніторингових перевірок до складу якої увійшли спеціалісти Держпродспоживслужби, Національної поліції, райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування.

Зокрема, 7 липня здійснено виїзд в смт. Олександрівка, де проведено вибіркову перевірку. Особлива увага приділена закладам громадського харчування, об’єктам торгівлі продовольчими товарами, стосовно дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції, та інших  протиепідемічних заходів.

На 4 об’єктах встановили порушення протиепідемічних вимог. На підставі виявлених недоліків складено протоколи про адміністративне правопорушення. Серед підприємців проведено роз’яснювальну роботу.

 

Такі перевірки в межах району будуть тривати й надалі.  

                                                         

Штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації при райдержадміністрації

Всі новини →