Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Виїзна нарада Олександра Трайтлі у Вознесенську

28/02/2024

Наприкінці минулого тижня заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр ТРАЙТЛІ провів виїзну нараду у Вознесенській районній військовій адміністрації з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та населення Вознесенського району в цілому.

В нараді взяли участь директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації Оксана Єльчієва, виконувач функцій і повноважень начальника райвійськадміністрації Антоніна Шарата, заступник начальника райвійськадміністрації Іван Білоконь, голова районної ради Спартак Гукасян, голова ради з питань ВПО при Миколаївській облвійськадміністрації Альона Каптан, керівники та представники територіальних громад району, голови місцевих рад з питань ВПО, керівники координаційних центрів, профільних управлінь та відділів, що займаються впровадженням соціальної політики та захистом населення.

Під час наради обговорили важливі питання, а саме:

Про роботу місцевих рад з питань внутрішньо переміщених осіб;

Про роботу координаційних центрів підтримки цивільного населення;

Про організацію роботи щодо продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб з 01 березня 2024 року;

Про організацію роботи центрів життєстійкості. Про надання соціальних послуг в територіальних громадах. Про роботу спеціалізованих служб підтримки для осіб, постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі;

Про реалізацію ветеранської політики, про роботу помічників ветеранів. Забезпечення підтримки сімей ветеранів війни, загиблих ветеранів війни, сімей військовополонених;

Про сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб;

Про формування житлових фондів соціального/тимчасового призначення для забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб;

Про реалізацію проєкту «Пліч -о-пліч. Шкільні ліги».

Під час обговорення питань порядку денного, заслухали голів Рад з питань ВПО, які розповіли про свою діяльність, людей, які увійшли до складу консультативно-дорадчого органу, а також ситуації, з якими доводилось їм стикатися у своїй діяльності.

 

Всі новини →