Вознесенский район » Новости
Українська | Русский | English
Главная Новости Вознесенщина

Новости

Нарада по транспортному забезпеченню на території Вознесенського району

10/12/2019

10 грудня  перший заступник голови  райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Тетяна Панова провела  нараду по транспортному забезпеченню Вознесенського району. В нараді взяли участь представник від ТДВ «Вознесенськавтотранс» Володимир Правоторов та  представники   ОТГ і   сільських рад.

Розпочинаючи  нараду Тетяна Панова повідомила, що розпорядженням від 29.11.2019 № 218-р визначено переможців  за результатами проведеного 12 листопада 2019 року конкурсу з визначення  перевізників пасажирів автомобільним транспортом на 13 маршрутах району та зазначила, що по іншим  маршрутам, на які на конкурсі не було претендентів, буде оголошено новий конкурс

Далі, на нараді обговорювались питання щодо оптимізації графіків руху по маршрутам № 334 Вознесенськ – Білоусівка, №355 Вознесенськ-Трикрати, № 347 Вознесенськ -  Рюмівське ч/з Андрійчикове, № 353 Вознесенськ – Яструбинове, № 351 Вознесенськ – Шевченко, № 338 Вознесенськ – Дорошівка. Також на нараді піднімались і інші проблемні питання, які виникають під час роботи громадського транспорту.

Підсумовуючи, Тетяна Панова  звернулась до перевізника з проханням врахувати побажання та зауваження присутніх і організовано працювати для людей та спільно дбати про їх зручності.

Всі новини →