Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Обстеження громадського транспорту на дотримання правил карантину

13/10/2020

12 жовтня робочою групою з контролю за вжиттям заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та дотримання санітарного законодавства під час карантину здійснено обстеження в громадському транспорті приміського сполучення, що здійснює перевезення мешканців району з різних напрямків.

Під час огляду основна увага приділялась дотриманню перевізниками, у тому числі громадянами, встановлених карантинних вимог під час перевезення пасажирів транспортом.

Виявлено випадки порушення протиепідемічних заходів, основними з яких є невиконання пасажирами вказівок водіїв щодо дотримання маскового режиму в громадському транспорті. В ході проведених рейдів представниками робочої групи проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби.

Громадяни будьте обачними будь ласка виконуйте елементарні правила карантину. Не наражайте на небезпеку зараження себе та оточуючих людей. Усі мають чітко розуміти рівень небезпеки та максимально дотримуватися режиму обмежень.

 

 

Всі новини →