Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Крадіжка та пошкодження знаків дорожнього руху в районі

18/10/2020

На нещодавно відремонтованому автошляху Вознесенськ - Братське, на ділянці біля села Воронівка по дорозі до села Трикрати, невідомими особами зруйновано елементи облаштування доріг. Зокрема, викрадено значну кількість сигнальних стовпчиків та пошкоджено дорожні знаки.

Вказаний випадок вже траплявся на даному відрізку дороги. Пошкоджене майно відновили за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.

Звертаюся до гостей та мешканців району із проханням дбайливо ставитися до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

Не вчиняти актів вандалізму на автошляхах району, відповідально та бережно ставитися до державного майна, адже від наявності знаків та інших видів дорожнього обладнання залежить не лише безпека руху автомобілістів та пішоходів, а деколи навіть життя.

Не будьте байдужими і, у разі виявлення крадіжок та пошкоджень технічних засобів організації дорожнього руху на автомобільних дорогах району, а також сторонніх та підозрілих предметів, що можуть загрожувати безперервному та безпечному руху транспорту і функціонуванню об’єктів інфраструктури в цілому, своєчасно повідомляйте про це в правоохоронні органи (102).

 Голова райдержадміністрації

Іван БІЛОКОНЬ

 

 

Всі новини →