Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

12, 13 і 14 липня в Миколаївській області оголошено днями жалоби

12/07/2014

11 липня, виконуючи завдання з прикриття ділянки Державного кордону в Луганській області, внаслідок обстрілу терористами з реактивних систем залпового вогню «Град» позицій українських військових, загинули військовослужбовці з Миколаївської області.

З метою вшанування пам’яті військовослужбовців - мешканців Миколаївської області, які загинули під час проведення антитерористичної операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 11 липня 2014 року голова облдержадміністрації М.Романчук підписав розпорядження №203-р «Про  оголошення в Миколаївській області 12, 13 і 14 липня 2014 року днями жалоби».

Згідно з розпорядженням, на території Миколаївської області 12, 13 і 14 липня 2014 року оголошено днями жалоби.

У дні жалоби на території Миколаївської області рекомендовано утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- і радіопередач.

На будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій будуть приспущені Державні Прапори України. Також рекомендовано приспустити Державні Прапори України на будинках і спорудах підприємств та установ недержавної форми власності.

Всі новини →