Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

В Благодатному відкрили нову сімейну амбулаторію

25/08/2014

Сімейну амбулаторію, яка обслуговуватиме більше 1,5 тисяч пацієнтів сьогодні відкрили в с. Благодатне Арбузинського району.  Новий сучасний медичний заклад збудовано з кошти АП «Благодатненського Птахопрому», а це більш ніж 2 млн. грн. Керівник підприємства Олег Юрченко розповів, що це їх перший соціальний проект, але на цьому його успішне підприємство не зупиниться, попереду дитячі садочки, школи та заклади культури.

– Це проект народився сам собою, навіть спонтанно, були гроші, матеріали та бажання зробите, щось для розвитку села та його мешканців. Також наші працівники, які мешкають в радіусі 50 км та щодня приїздять на роботу, мають отримувати медичну допомогу на місці та кваліфіковано, – зазначив Олег Олександрович.

В амбулаторії,  загальною площею 261 кв.м, крім кабінетів сімейного лікаря, терапевта, маніпуляційної, щеплювальної, оглядової, фізіотерапевтичної лабораторій ще  обладнано дві палати  денного стаціонару на 7 ліжок.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков подякував меценату за новопобудований соціальний заклад.

–  Дуже приємно, що у вашому селі відкривається амбулаторія, побудована за рахунок агропідприємства. Вдячний Олегу Юрченко, який приклав максимум сил та готовий допомагати людям. Це проект дуже важливий, адже в селі багато пенсіонерів, інвалідів, дітей, –  зазначив голова облдержадміністрації.

Також керівник області привітав мешканців з Днем Незалежності України та вручив відзнаки всім, хто приклав зусилля до відкриття амбулаторії.

– Вітаю Вас з 23-річям нашої молодої держави, адже ми продовжуємо боротися за свободу та незалежність, які даються нам потом та кров’ю. Зараз триває війна на сході держави, і ми як ніколи маємо об’єднатися, бути поряд та допомагати нашій армії та Президенту України робити все, щоб настав мир. Це дуже важливо, буде мир – буде соціальна, політична, економічна стабільність. Я вдячний вам за вашу активність, патріотизм. Не важливо на якій мові ми розмовляємо, ми сьогодні – українці, єдина країна та народ. І  ми нікому не дозволимо відділяти наші території, – зазначив Вадим Меріков.

Всі новини →