Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Представниками апарату ДСНС України було проведено виїзну робочу нараду

03/05/2024

Виконувач функцій і повноважень начальника райвійськадміністрації Антоніна Шарата взяла участь у робочій нараді, яку ініціювали представники апарату ДСНС.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Миколаївщину відвідав директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький та представники апарату ДСНС.

Ними проведено нараду до якої долучили представників органів управління і сил цивільного захисту Миколаївської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

В нараді приймали участь керівництво обласної військової адміністрації, цивільного захисту.

Під час обговорення націлили увагу присутніх щодо функцій та складу штабів з ліквідації наслідків надзвичайних подій та ситуацій, життєзабезпечення постраждалих, організації проведення аварійно-рятувальних робіт з урахуванням безпекової ситуації в регіоні, забезпечення стійкості об'єктів критичної інфраструктури, розглядали типові недоліки з організації реагування на надзвичайні ситуації, в тому числі військового характеру та інше.

Також приділили увагу питанню реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з аваріями на об'єктах енергетики, водо- та газопостачання.

 

Всі новини →