Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Вадим Меріков вступить до добровольчого підрозділу

16/09/2014

В передачі «Гаряча лінія» голова облдержадміністрації Вадим Меріков розповів, що для спокою мешканців області, Радою оборони області  разом з підприємствами, створено тижневий запас води, хлібу, продуктів харчування,  нафтопродуктів і твердого палива.

– Я запевняю, що бойових дій не буде в Миколаївській області, але в той же час для безпеки населення ми створили цей запас, – зазначив керівник області.

Також продовжується робота по формуванню добровольчих підрозділів. Нагадаємо, що підрозділи будуть створені і на великих підприємствах, та будуть покликані охороняти як територію підприємства, так і міста та області. Голова облдержадміністрації відзначив важливість таких громадських формувань та закликав миколаївців активно долучатися до них.

– Закликаю миколаївців активно долучатися, не чекати поки вас запросять воєнкомати. Я вважаю громадським обов’язком – захистити наше місто, домівки та наші сім’ї. Особисто я напишу заяву та вступлю до підрозділу  громадської самооборони нашої області, – розповів Вадим Меріков.

Всі новини →