Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На допомогу українським воїнам

17/12/2014

Зараз Україна переживає нелегкі часи. Наших 47 земляків беруть участь в антитерористичній операції. Останні події на Сході країни хвилюють людей різного віку: і молодших, і старших. Учнівські та педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл Вознесенщини активно долучаються до збору коштів на допомогу українській армії, проводять благодійні акції та ярмарки. Атмосфера панує патріотична. Тож, на початку грудня в Новосілківській школі юними патріотами розпочато акцію до Дня Святого Миколая "Подаруй тепло солдату". Учителі, учні, батьки  та місцеві жителі,  проявивши свою відданість та патріотизм, приносили до школи теплі речі, продукти харчування, медикаменти, речі особистої гігієни, щоб потім їх передати нашим землякам.

А 10 грудня 15 учнів учнів Новосілківської школи були запрошені до військової частини А2920, яка базується в м. Вознесенську, на зустріч з військовослужбовцями, які безпосередньо приймали участь в антитерористичній операції. Учні передали бійцям подарунки, серед них також були і іграшки для дітей Донбасу. Ті пообіцяли все доставити і передати на передову.

З огляду на дану подію керівник району Сергій Солодаєв зауважив: «На даному етапі, коли саме зараз 47 патріотів Вознесенщини боронять рубежі України, район не стоїть осторонь. Проводиться робота по допомозі та збору необхідних речей для бійців нашої армії, започатковано акцію, де кожна сільська рада бере активну участь у придбані або виготовлені «буржуйок» для наших захисників. Тому разом з громадськістю району, яка проводить благодійні ярмарки по збору коштів на зимові речі для бійців - проводимо благодійну місію, яка об’єднує жителів нашої Вознесенщини, тісно зводить в одне єдине ціле з українським народом у боротьбі за цілісність нашої держави».

 

Всі новини →