Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Новорічну ялинку Вознесенщини відкрито

19/12/2014

19 грудня, в с. Бузьке відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки Вознесенщини. На свято завітали перший заступник голови, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Сергій Солодаєв, заступник голови районної ради Іван Білоконь, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Торопін, начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Куровська, Бузький сільський  голова Наталія Баланюк. Також на святі були присутні 300 дітлахів різних категорій: дітки під опікою, з прийомних сімей, з обмеженими фізичними можливостями, переселенців з Східних областей країни та діточки учасників антитерористичної операції.

Розпочалося свято із театрального дійства, яке організували для присутніх Вознесенський дитячий юнацький центр, а представили юні артисти учні Трикратівської школи, вихованці фольклорного колективу. Привітав дітей зі святом керівник району С. Солодаєв. «Я радий, що в цьому залі зібралося велике коло діточок. З цього дня розпочинаються веселі новорічні свята, які ми пам’ятаємо  все життя. Хочу побажати дітям закінчити це учбове півріччя з гарними оцінками, щоб ви добре відпочили за ці новорічні канікули. Добра Вам, мирного неба, радості». З вітальним словом до присутніх звернувся також заступник голови районної ради І.Білоконь та побажав усім дітям та дорослим аби новорічні й різдвяні свята стали особливими і незабутніми, багатими на приємні сюрпризи, сповненими добром, щедрістю і радістю.

 

 

 

 

Святий Миколай разом з нашими артистами, учасниками казкового дійства разом з керівництвом району запалили новорічну ялинку.

Концерт продовжили учасники художньої самодіяльності закладів культури Вознесенського району. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя та святкового настрою.

 

В кінці заходу на дітей чекав ще один подарунок, всі діти отримали солодощі. 

Всі новини →