Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

На всіх блокпостах встановили відеокамери, і вже ведеться відеоспостереження в он-лайн режимі

30/03/2015

Про це розповів сьогодні, 30 березня, голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час наради з представниками правоохоронних органів.

Керівник області зазначив, що останнім часом почастішали заяви від так званих «ополченців», підпільних груп: «Тому прошу всіх бути більш пильними, і зробити все, щоб убезпечити населення від терактів, провокацій, диверсій, які можуть виникнути. Посилити цю роботу потрібно особливо в обласному центрі».

Керівник області зазначив, що за міською програмою «Безпечне місто» в бюджеті передбачено понад 2,6 мільйонів гривень для придбання та встановлення відеокамер на стратегічно важливих об'єктах і в місцях масового скупчення людей.

«Я вважаю, що ми повинні постаратися реалізувати цю програму до 9 травня. Хоча б частково охопити центр міста, де спостерігається найбільш масове скупчення людей. Саме в цих місцях потрібно забезпечити відеоспостереження в он-лайн режимі. Крім того, вже встановлені відеокамери на всіх миколаївських блокпостах», – розповів Вадим Меріков.

Голова облдержадміністрації доручив вже цього тижня провести нараду з представниками правоохоронних органів, силових відомств для якнайшвидшої реалізації програми і установки відеоспостереження.

Всі новини →