Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Нагороджено 100 кращих педагогічних працівників

01/10/2015

Сьогодні, 1 жовтня, до Всеукраїнського свята освітян, нагороджено сто кращих педагогічних працівників області.

Переможців обирали, вивчаючи характеристику кандидата, професійні досягнення, участь в конкурсах та в залежності від наявності скарг на подані кандидатури.

Всього, визначено 6 номінацій: «Управління навчальними закладами», «Дошкільна освіта», «Загальноосвітні школи», «Позашкільна освіта», «Професійні технічні училища» та «Вища освіта».

Переможців привітали та нагородили заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська та голова Миколаївської обласної ради Володимир Луста.

«Бути вчителем – означає мати величезне покликання передавати найбільше багатство – знання. Це надзвичайно складно – стати зразком для молодого покоління. І як завжди на кращих лежить величезна відповідальність  - формування світогляду майбутніх поколінь. Щастя вам, здоров’я, натхнення та миру», - привітала педагогів Оксана Янішевська.

Заступник голови облдержадміністрації підкреслила, що конкурс «100 кращих педагогічних працівників» ще раз підкреслює всю величезну повагу до освітянської професії.

Володимир Луста наголосив, що сьогодні в залі зібралася еліта Миколаївщини, найкращі освітяни: «Вітаю вас з вашим святом, досягненнями і з вашою перемогою. Як щира хліборобська нива в свій час дарує нам найкраще, я бажаю вам щоб щедра доля дарувала вам все натхнення та наснаги у вашій нелегкій роботі».

Переможці були нагородженні грамотами обласної ради та облдержадміністрації.

 

Всі новини →