Вознесенський район » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Вознесенщина

Новини

Микола Романчук зустрівся з ініціативною групою миколаївської мореходки

24/05/2016

Сьогодні, 24 травня, перший заступник облдержадміністрації Микола Романчук зустрівся з ініціативною групою учнів Миколаївської морехідної школи.
За їх словами Міністерство освіти України прийняло рішення закрити школу, ініціатором ліквідації виступило керівництво Київської державної академії водного транспорту імені Петра Конашевича-Сагайдачного, до складу якої і входить школа.
В офіційному зверненні ініціативна група відзначає, що має намір звертатися до суду і оскаржити прийняте рішення. Як варіант вони пропонують приєднати їх заклад до іншого ВУЗу.
«Таких закладів більше немає, воно єдине і ми просимо, залишили його, передавши на баланс області, порту, але щоб школа залишилася, і фахівці могли готуватися».
У свою чергу Микола Павлович сказав: «Пам'ятаю і знаю вашу школу, яка випустила багато професіоналів, які сьогодні борознять моря і океани і пишаються тим, що закінчили морехідку. Ми приймаємо звернення, розглянемо і думаю, що з боку адміністрації буде вжито всіх заходів для збереження вашого статусу».
Микола Романчук сказав, що протягом тижня розбереться в питанні і повідомить представникам ініціативної групи про результати.

Всі новини →